Elérhetőségünk


Tóth Sándor

  • Telefonszám: +3670/332-28-24
  • e-mail cím: laskagomba.hu@gmail.com
  • Telephely címe: 8716 Gadány, Illancs major
    Előre meghatározott nyitvatartási rend nincs, ezért a megkeresés előtt telefonos egyeztetés feltétlenül szükséges.

GPS-t használók figyelmébe!

Vásárlóink visszajelzéseiből tudjuk, hogy a GPS készülékek egy teljesen más helyre mutatnak, ezért nem szabad ezekre hagyatkozni. A helyes úti cél a beágyazott térképen van megjelölve. Másik hiba, hogy a falu központjában, a Művelődési háznál balra navigálnak, pedig azon a közön sohasem lehetett átjönni gépkocsival, ezért itt jobbra tartva kell tovább jönni.

A hibát eddig egyedül a Waze navigációs programban sikerült kijavíttatni, amennyiben ezt használja, a „Gadány Illancs major” (külön írva!) cél megadásával pontosan ide jutnak.

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy indulás előtt a földutakat tiltsák le, nem szabad ilyen utakra bemenni!

Helyes koordináták: N 46° 30.499 ; E 017° 23.294

Térkép

Segítség a falu központjától:

Akik nem használnak GPS-t:

Megközelíthetők vagyunk a 68-as főútról. Kelevíznél kell Gadány felé elfordulni, bejönni a falu központjáig, a Művelődési háznál jobbra tartva tovább kell jönni 150 m-t, az első kereszteződésig. Itt balra kell a Béke útra kanyarodni, amin végig kell menni, fel az erdőbe egy kisebb dombra, végig köves úton. A dombtetőn egy turista pihenő van, útbaigazító táblával. A kövesútról nem letérve, Szenyér irányába kell még 50 métert jönni, majd be a majorba. A főúttól 4 km-re található a telephely.